We zitten op onze nieuwe locatie!

Update

Zoals sommigen wel of niet weten, waren we al enige tijd bezig om uit te kunnen breiden en onze droom te verwezenlijken en dat lukte helaas niet in Voorst. En toen kwam er een redelijk grote uitdaging langs 😉
De meesten verklaarden ons voor gek, omdat we in Voorst ook jarenlang met verbouw en opknappen bezig zijn geweest en het nu klaar is, maar we zagen hoe mooi het kan worden op de nieuwe plek en daar werden we ontzettend blij van. Dus we zijn er weer voor gegaan!
We hebben gelukkig in goed overleg al het nodige kunnen en mogen doen in De Heurne en gaan daar nu mee verder. Inmiddels wonen we nu in 3 woonunits, de huidige woning is gesloopt, de alpaca’s hebben een mega grote nieuwe weide en een verblijf waar ze voorlopig in kunnen eten en schuilen en vanuit daar gaan we verder. We zijn al begonnen met de bouw van ons nieuwe huis, de vloerplaten liggen er al op! We houden jullie op de hoogte over de voortgang!
Beschikbare data staan weer vermeld onder het kopje “reserveren/data” , dus je kunt weer gewoon boeken via de website! De website zal ook constant worden bijgewerkt met de laatste informatie! Voorlopig zullen we alleen wandelingen gaan organiseren: er wordt hard gewerkt om een ruimte te creëren voor de Meet en Greets/High Tea’s en workhops schilderen!
Dus houdt gewoon de website in de gaten en social media 😊
Dit wordt zeker net zo spectaculair als in Voorst met onze alpaca’s èn de persoonlijke aandacht.
Ook de cadeaubonnen kun je dan gewoon nog verzilveren!
Hierbij een impressie van ons nieuwe project!

Bekijk onze

arrangementen

Meer weten over Alpaca-ranch d’n Achterhoek?

Over ons

Wij, Gilbert en Wilma uit De Heurne en stellen onszelf graag even aan u voor.

Alpaca arrangementen

Benieuwd naar al onze arrangenten? Neem snel een kijkje.

alpaca shop

Wij hebben ook allerlei aanbiedingen in onze shop. Zit er wat voor u tussen?

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag.