Klant reviews

Klant reviews

Lees wat onze gasten te zeggen hebben over hun bezoek aan ‘Alpaca’s in de Achterhoek’! Hier delen onze bezoekers hun persoonlijke ervaringen, indrukken en memorabele momenten. Ontdek door hun ogen hoe het is om tijd door te brengen met onze alpaca’s en laat je inspireren voor je eigen bezoek!

Lees wat onze gasten te zeggen hebben over hun bezoek aan ‘Alpaca’s in de Achterhoek’! Hier delen onze bezoekers hun persoonlijke ervaringen, indrukken en memorabele momenten.

Een hele leuke ervaring met de alpaca’s en de high tea.

De high tea was erg lekker en divers. Genoeg hartige en zoete hapjes. Het voeren van de alpaca’s was ook erg leuk. De alpaca’s worden niet gedwongen om te komen, maar komen op eigen initiatief. Erg fijn om te zien dat er zo goed voor de dieren wordt gezorgd.

Rebecca Mes

Bedankt voor deze leuke ervaring!

Echt een aanrader! Vandaag een ontzettend leuke wandeling gemaakt. Een unieke ervaring om met deze bijzondere dieren te mogen wandelen en dan ook nog in een mooie omgeving! Wilma en Gilbert zijn heel gastvrij en vertellen met veel passie over de dieren. Een leuke manier om écht kennis te maken met Alpaca’s.

I Seegers

0
0

Kom bij ons wandelen of logeren en ervaar onze uitzonderlijke service. Een review percentage van 4,8 van de 5 sterren spreekt voor zich.

“Alles klopte”

Ontzettend genoten van de gastvrijheid en deze prachtige dieren tijdens ons arrangement van afgelopen zaterdag. Alles klopte: de warme ontvangst, de heerlijke passende lekkernij, de uitleg, de prachtige wandeling en natuurlijk de lieve Alpaca-familie. Alle tijd was er voor ons en onze kinderen. Aanrader!

Marieke Roes-Sanders

“Een echte aanrader”

Mijn vriend en ik gingen samen op wandel met de alpaca’s. De gastvrouwen waren zeer vriendelijk en gaven vaak een woordje uitleg over de alpaca’s of over hun ranch. Ook de eigen koek, d’n Achterhoeker was een leuk extraatje. Wij hebben een plezante namiddag achter de rug!

Bo Vereecke

UITSTEKEND
50 recensies op
Rebecca Mes
Rebecca Mes
2023-11-25
Een hele leuke ervaring met de alpaca’s en de high tea. De high tea was erg lekker en divers. Genoeg hartige en zoete hapjes. Het voeren van de alpaca’s was ook erg leuk. De alpaca’s worden niet gedwongen om te komen, maar komen op eigen initiatief. Erg fijn om te zien dat er zo goed voor de dieren wordt gezorgd.
Ali Veenstra
Ali Veenstra
2023-09-09
Erg vriendelijke ontvangst er wordt nog hardgewerkt maar het ziet er nu al super uit! Heel veel leuke Alpaca dingetjes te koop. Erg leuk. We komen zeker terug. Misschien ook wel voor de B&B !!
Bo Vereecke
Bo Vereecke
2023-09-02
Mijn vriend en ik gingen samen op wandel met de alpaca's. De gastvrouwen waren zeer vriendelijk en gaven vaak een woordje uitleg over de alpaca's of over hun ranch. Ook de eigen koek, d’n Achterhoeker was een leuk extraatje. Wij hebben een plezante namiddag achter de rug! Een echte aanrader!
Eveline Lammers
Eveline Lammers
2023-07-01
De mensen die er werken zijn ontzettend aardig en zijn geweldig voor de alpaca’s. Wij hebben de wandeling gedaan en hebben een geweldige middag gehad. Wij willen zeker vaker terugkomen!
Inge
Inge
2023-05-13
Wilma en haar vrijwilligers zijn super vriendelijk en hebben passie voor de dieren. Heel mooi om te zien. Super geslaagde middag!
wipasuki
wipasuki
2023-04-24
Panelen wezen ophalen, wordt heel mooi.