Internet

WIFI: Alpaca Ranch B & B Gast

WACHTWOORD GASTEN: welkomgast

Van harte welkom bij Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek. Om voor jou en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek de volgende huisregels.

Vragen?

Zijn er vragen of andere zaken die je graag wilt melden? Dit kan ’s morgens bij het ontbijt. Kan dit niet wachten dan kun je een appje sturen naar: 06-27260515.

Bezoekers

Indien je gasten wenst te ontvangen, dien je de gastheer of -vrouw hiervan vooraf in kennis te stellen.

Inchecken

Inchecken gebeurt in principe vanaf 13:30 uur. In overleg met de gastheer of -vrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 18 uur.

Bij het inchecken wordt het te betalen bedrag afgerekend. Dit kan contant of per pin. Eventuele drankjes uit de minibar en andere zaken worden bij het uitchecken afgerekend.

Geef in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat je ongeveer verwacht aan te komen en bel de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op (06-27260515). Zo is er zeker iemand aanwezig en hoefje niet onnodig te wachten. Je kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast je bagage neer te zetten en de sleutel op te halen, dit in overleg. Voor het inchecken kun je je melden bij de kleine ronde achterdeur (bel) van de Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek.

Uitchecken

Uitchecken voor 10:30 uur op de dag van vertrek.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvang je van de gastheer of -vrouw één sleutel bestemd voor je verblijf (bestemd voor de voordeur én voor je kamer). Je dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van je verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutels weer inleveren bij de gastheer of -vrouw. Tijdens afwezigheid, dient de airco/verwarming uit te staan.

Ontbijt
Iedere ochtend maken wij een heerlijk vers ontbijt voor je. Dit wordt aan tafel uitgeserveerd tussen 8.00 uur en 9.00 uur.

Bedlinnen en handdoeken

Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen, tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief water, elektra, bed-, badlinnen, het gebruik van koffie en thee, echter exclusief toeristenbelasting. Inclusief gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid op terrein bij Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek.

Arrangementen

Per boeking is één privé Meet en Greet inbegrepen. Wil je deelnemen aan een wandeling of een ander arrangement, dan dien je je via het reserveringsformulier op te geven. Deze zijn nl. altijd snel volgeboekt.

Geluid

Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht, moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de bewoners en omwonenden en het is sowieso verboden van ’s-avonds 23:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op het erf/tuin en het terras.

Kaarsen en alle aanverwanten zijn verboden i.v.m. brandveiligheid.

Afval

Vuilnis kun je in de daarvoor bestemde prullenbakken op de kamer deponeren. Leeg glaswerk, oud papier of plastic mag je laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor je opruimen.

Roken

Bij Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek is roken in de verblijven, de algemene ruimtes en bij de alpaca’s verboden. In overleg kun je roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peukvrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde bakken.

Alcohol en (soft) drugs

Het is bij Bed & Breakfast/Alpaca Ranch d’n Achterhoek ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Oplaadpunt fiets
De accu voor je fiets kunt je bij ons opladen in de door ons toegewezen ruimte. Dit mag niet op de slaapkamers i.v.m. de brandveiligheid.

Alpaca’s
Het is niet toegestaan om zonder begeleiding van de eigenaren de alpaca weide te betreden, i.v.m. de veiligheid, of de alpaca’s te voeren. Zij kunnen GEEN ander voer verdragen dan dat de eigenaren aanbieden, d.w.z. GEEN fruit, snoep, brood, enz. Dit is dodelijk voor hen. Voer wordt door de eigenaren beschikbaar gesteld en onder begeleiding van de eigenaren gegeven.

Fietsen huren is bij ons ook mogelijk.

Huisarts: Huisartsenpraktijk Schuurman en Teunissen 0315-651041

Huisartsenpost Oost Achterhoek Winterwijk 085-0791112

Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk 0543-544444