Zin in een leuke workshop schilderen tussen de Alpaca’s?

Regelmatig gaan we een workshop alpaca schilderen organiseren o.l.v. Hanneke. We zijn met Hanneke in aanraking gekomen en hebben ontdekt dat ze o.a. geweldig mooi koeien kan schilderen. Na een leuke kennismaking heeft Hanneke voor ons twee prachtige schilderijen op steigerhout gemaakt van onze alpaca’s. Wat geweldig mooi! Dergelijke schilderijen zijn uiteraard op bestelling te koop bij ons, zie verder op deze site.

Wil je zelf zo’n leuke alpaca schilderen en thuis ophangen? Ook dat kan bij ons!

We gaan namelijk samen met Hanneke een workshop organiseren! Je kunt je favoriete alpaca schilderen op een schilderijtje van steigerhout en deze na afloop gelijk mee naar huis nemen en ophangen! Je kunt je opgeven en gelijk doorgeven welke alpaca je wilt schilderen. Hiervan zie je voorbeelden onder aan dit verhaal.

We hebben een hele selectie super mooie foto’s voor je klaarstaan.  Naar aanleiding van je keuze, kun je dan tijdens de workshop deze afmaken en thuis natuurlijk een leuk plekje geven. Je kunt er ook voor kiezen een blanco lijst te nemen en het schilderij helemaal zelf te schilderen. Hanneke zal uiteraard de nodige hulp en tips geven. Ondertussen serveren wij koffie/thee met onze eigen koek, d’n Achterhoeker, en evt. een glas fris en een lekker hapje. En we zullen het één en ander gaan vertellen over onze lieve diertjes.

Dit zal plaatsvinden in onze weide tussen de alpaca’s of op ons overdekte en verwarmde terras, waar de alpaca’s ook bij je komen kijken wat je aan het doen bent, of het wel mooi wordt.

We merken dat hier veel animo voor is en we willen met kleine groepjes gaan werken, zodat je ook de volledige aandacht en begeleiding van Hanneke krijgt, d.w.z. max. 8 personen.

Hoe leuk is dit om te doen, bv. met vrienden/collega’s enzovoort? Dit alles kost, inclusief materialen € 45,00. Aanvang is 13 uur. Duur  ongeveer 3 uur.

Denk er wel aan om oude kleren aan te trekken, want je werkt met acrylverf!

Houdt hiervoor de website in de gaten of op aanvraag!

Meld je nu aan voor dit arrangment!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.

Wanneer?

De foto’s zijn vernieuwd!
23 september 2023 – aanvang 13 uur.
We gaan de workshop houden in onze ontbijtzaal, ivm onze nieuwbouwwerkzaamheden. Tussendoor gaan we lekker voeren en foto’s maken!
We zorgen ervoor dat de beleving er niet minder om wordt en maken er een leuke middag van!

Houdt de website in de gaten

Kosten

€ 45,- incl. materiaal

Meld je nu aan voor deze leuke workshop

alpaca Zara
Zara
alpaca Storm
Storm
Alpaca-B0
Bo
alpaca Lola
Lola
alpaca Lemmy
Lemmy
alpaca Bowi
Bowi
alpaca Raza
Raza  Meer weten over Alpaca-ranch d’n Achterhoek?

  Over ons

  Wij, Gilbert en Wilma uit De Heurne stellen onszelf graag even aan u voor.

  Benieuwd naar al onze arrangenten? Neem snel een kijkje.

  Wij hebben ook allerlei aanbiedingen in onze shop. Zit er wat voor u tussen?

  Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag.