Zin in om te wandelen met onze Alpaca’s?

Voor het wandelen met Alpaca’s zien onze arrangementen die wij aanbieden er als volgt uit. U wordt warm welkom geheten op ons mooie overdekte/verwarmde terras te midden van de alpaca’s met een kopje koffie of thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker. Wij vertellen u vervolgens uitgebreid over onze bijzondere dieren. Ondertussen kunnen de dieren langzaam aan u wennen (en u aan hen). Reserveer nu!

Vervolgens gaan we de alpaca’s halsteren en gaan we op pad. De wandelpaden zijn zowel verhard als onverhard, houd hier dus rekening mee met uw schoeisel. Afhankelijk van de grootte van de groep begeleiden wij de wandeling met één of twee personen. Twee gasten kunnen gezamenlijk één alpaca onder hun hoede nemen. Onderweg kan er natuurlijk desgewenst gewisseld worden.

Wij verkopen ook hele leuke hebbedingetjes van o.a. alpacawol. Deze kun je vinden onder het kopje Media en Nieuws.  (Pinnen kan bij ons niet, we kunnen wel een tikkie sturen).

We kunnen een arrangement van +/- 2 uur aanbieden. De kosten voor dit arrangement bedragen € 18,50 per persoon incl. de uitleg, koffie, thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker. Hierbij zal de wandeling ruim 1 uur in beslag nemen. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze shop voor leuke hebbedingetjes. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn de kosten € 13,50 per persoon. Baby’s tot 2 jaar mogen gratis mee. Dit is uitsluitend op afspraak. Reserveren is verplicht.

Meld je nu aan voor dit arrangment!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.

Wanneer?

We zijn volop bezig met de nieuwbouw en hebben voor de alpaca wandelingen een ruimte gecreëerd waar we koffie/thee en onze eigen koek
kunnen aanbieden, met uiteraard een toilet! Dit zal niet zo luxe zijn als op onze vorige locatie, maar we streven ernaar om de gasten goed te ontvangen en volop
Persoonlijke aandacht te kunnen bieden en natuurlijk een leuke ervaring met de alpaca’s te geven met evt. een blik in onze kleine alpacashop.

Check de beschikbare data

Kosten

€ 18,50 p.p.

Meer weten over Alpaca-ranch d’n Achterhoek?

Over ons

Wij, Gilbert en Wilma uit De Heurne stellen onszelf graag even aan u voor.

Benieuwd naar al onze arrangenten? Neem snel een kijkje.

Wij hebben ook allerlei aanbiedingen in onze shop. Zit er wat voor u tussen?

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag.