Ouderen/Gehandicapten en Alpaca’s

Speciaal voor ouderen, verpleeg-/verzorghuizen, dementerenden, gehandicapten etc. hebben wij een speciaal arrangement in het leven geroepen. Wij merken dat deze doelgroep het geweldig vind om in contact te komen met de alpaca’s.

Deze doelgroep willen we speciaal verwennen met een Meet en Greet arrangement speciaal op hun behoeften afgestemd.

Je kunt plaatsnemen op ons sfeervolle verwarmde terras te midden van de alpaca’s en genieten van een kopje koffie of thee met onze eigen koek, d’n Achtehoeker. Je krijgt uitgebreid uitleg over de alpaca’s.

Er is uitgebreid gelegenheid om foto’s te nemen en je ontvangt van ons brokjes om aan de alpaca’s te voeren. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze alpacashop voor leuke hebbedingetjes. Dit arrangement neemt 1,5 uur in beslag. Hiervoor hanteren we een prijs van € 13,50 per persoon. We hanteren hiervoor de donderdag- of vrijdagmiddag,  aanvang 14.30 uur, deelname min. 6 personen.  Indien je hieraan wenst deel te nemen, stuur ons een mailtje via het contactformulier. Dit is uitsluitend op afspraak. Reserveren is verplicht.

Meld je nu aan voor dit arrangment!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.

Wanneer?

Tot de zomer zullen we helaas geen High Teas’s, Meet en Greets of Workshops schilderen aanbieden.
We zijn volop bezig met de nieuwbouw en vinden de locatie momenteel niet hiervoor geschikt. Als we wat doen, dan willen we het zo goed mogelijk doen!
Rond de zomer hopen we dit weer op te kunnen pakken. Daar kijken we ook naar uit. Data hiervoor komen t.z.t. weer op de website te staan.
De wandelingen zijn uiteraard wel mogelijk!

Op afspraak

Kosten

€ 13,50 p.p.

Meer weten over Alpaca-ranch d’n Achterhoek?

Over ons

Wij, Gilbert en Wilma uit Voorst stellen onszelf graag even aan u voor.

Alpaca arrangementen

Benieuwd naar al onze arrangenten? Neem snel een kijkje.

alpaca shop

Wij hebben ook allerlei aanbiedingen in onze shop. Zit er wat voor u tussen?

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag.