Een High Tea incl. Meet en Greet met onze Alpaca’s?

In samenwerking met diverse partijen, organiseren we een overheerlijke High Tea. Hier kun je heerlijk van genieten terwijl de alpaca’s om je heen lopen en willen weten wat je aan het doen bent. Je neemt plaats op ons overdekte/verwarmde terras.  Ondertussen vertellen we het één en ander over onze alpaca’s en na de High Tea is er gelegenheid tot voeren, met door ons beschikbaar gestelde brokjes of wilgentakken en om uitgebreid foto’s te maken. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze alpacashop voor leuke hebbedingetjes.

Wat serveren we bij de High Tea? Heerlijke koude hapjes, b.v. sandwiches, zoete hapjes, wraps, enzovoort. Dit kan seizoensgebonden zijn en varieert en je krijgt onbeperkt koffie of thee en 1 glas vruchtensap per persoon. Voor jeugd t/m 12 jaar is er overleg mogelijk. Laat je verrassen! Duur hiervan is 1,5 uur. Kosten voor deze High Tea: € 31,– per persoon. Wil je reserveren? Kijk onder het kopje “Reserveren” wanneer deze staan gepland en vul het formulier in.

Meld je nu aan voor dit arrangment!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.

Wanneer?

We gebruiken voorlopig de ontbijtruimte van de woning en dan beginnen we heerlijk met de high tea en daarna gaan we lekker naar de weide, de alpaca’s voeren en foto’s maken! We zijn nog hard aan het werk met de bouwwerkzaamheden, maar de werkzaamheden schieten goed op. We doen er van alles aan om een leuke High Tea te verzorgen en er een leuke beleving van te maken! Beschikbare data staan vermeld!

Check de beschikbare data

Kosten

€ 31,- p.p.

Meer weten over Alpaca-ranch d’n Achterhoek?

Over ons

Wij, Gilbert en Wilma uit De Heurne stellen onszelf graag even aan u voor.

Benieuwd naar al onze arrangenten? Neem snel een kijkje.

Wij hebben ook allerlei aanbiedingen in onze shop. Zit er wat voor u tussen?

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag.