Workshop schilderen tussen de Alpaca’s

Workshop schilderen tussen de Alpaca’s

Laat je artistieke kant de vrije loop in onze unieke Alpaca Schilderworkshop bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor het eerst een penseel vasthoudt, deze workshop biedt je de kans om je liefde voor alpaca’s op het doek vast te leggen. Neem deel aan deze ontspannende en vreugdevolle activiteit, en neem een persoonlijk kunstwerk mee naar huis. Schrijf je nu in voor een middag vol creativiteit en plezier!

Laat je artistieke kant de vrije loop in onze unieke Alpaca Schilderworkshop bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of voor het eerst een penseel vasthoudt, deze workshop biedt je de kans om je liefde voor alpaca’s op het doek vast te leggen. Schrijf je nu in voor een dag vol creativiteit en plezier!

Workshop Alpaca schilderen

Workshop Alpaca Schilderen

Workshop Alpaca schilderen

Regelmatig gaan we een workshop alpaca schilderen organiseren o.l.v. Hanneke. We zijn met Hanneke in aanraking gekomen en hebben ontdekt dat ze o.a. geweldig mooi koeien kan schilderen. Na een leuke kennismaking heeft Hanneke voor ons twee prachtige schilderijen op steigerhout gemaakt van onze alpaca’s. Wat geweldig mooi! Dergelijke schilderijen zijn uiteraard op bestelling te koop bij ons, zie verder op deze site.

Wil je zelf zo’n leuke alpaca schilderen en thuis ophangen? Ook dat kan bij ons!

We gaan namelijk samen met Hanneke een workshop organiseren! Je kunt je favoriete alpaca schilderen op een schilderijtje van steigerhout en deze na afloop gelijk mee naar huis nemen en ophangen! Je kunt je opgeven en gelijk doorgeven welke alpaca je wilt schilderen. Hiervan zie je voorbeelden onder aan dit verhaal.

We hebben een hele selectie super mooie foto’s voor je klaarstaan. Naar aanleiding van je keuze, kun je dan tijdens de workshop deze afmaken en thuis natuurlijk een leuk plekje geven. Je kunt er ook voor kiezen een blanco lijst te nemen en het schilderij helemaal zelf te schilderen. Hanneke zal uiteraard de nodige hulp en tips geven. Ondertussen serveren wij koffie/thee met onze eigen koek, d’n Achterhoeker, en evt. een glas fris en een lekker hapje. En we zullen het één en ander gaan vertellen over onze lieve diertjes.

Dit zal plaatsvinden in de sfeervolle ruimte voor de arrangementen óf bij heel mooi weer in de weide, waar de alpaca’s ook bij je komen kijken wat je aan het doen bent, of het wel mooi wordt.

We merken dat hier veel animo voor is en we willen met kleine groepjes gaan werken, zodat je ook de volledige aandacht en begeleiding van Hanneke krijgt, d.w.z. max. 8 personen.

Hoe leuk is dit om te doen, bv. met vrienden/collega’s enzovoort? Dit alles kost, inclusief materialen € 52,00. Aanvang is 13 uur. Duur ongeveer 3 uur.

Denk er wel aan om oude kleren aan te trekken, want je werkt met acrylverf!

Houdt hiervoor de website in de gaten of op aanvraag!

Wilma & Gilbert

Onze te schilderen Alpaca’s

€ 52 p.p.

Incl. materialen.

+/- 3 uur

Ontvangst met koffie/thee, een glas fris en een lekker hapje.

Begeleiding

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de fijne kneepjes van het schilderen.

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.