Zin in om te wandelen met onze Alpaca’s?

Zin in om te wandelen met onze Alpaca’s?

Boek nu een van onze unieke alpacawandelingen. Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring: wandelen met onze vriendelijke alpaca’s! Geniet van een ontspannen tocht door de prachtige omgeving, begeleid door deze charmante dieren. Het is een perfecte activiteit voor dierenliefhebbers van alle leeftijden. Reserveer nu jouw plekje en laat je betoveren door de unieke charme van alpaca’s!

Boek nu een van onze unieke alpacawandelingen. Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ nodigen we je uit voor een bijzondere ervaring: wandelen met onze vriendelijke alpaca’s! Geniet van een ontspannen tocht door de prachtige omgeving, begeleid door deze charmante dieren.

Wandelen met Alpaca's

Wandelen met Alpaca’s!

alpaca high tea

Voor het wandelen met Alpaca’s zien onze arrangementen die wij aanbieden er als volgt uit. U wordt warm welkom geheten in onze mooie ruimte in lichte Peruaanse stijl, met een kopje koffie of thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker. Wij vertellen u vervolgens uitgebreid over onze bijzondere dieren. Reserveer nu!

Vervolgens gaan we de alpaca’s halsteren en gaan we op pad. De wandelpaden zijn zowel verhard als onverhard, houd hier dus rekening mee met uw schoeisel. Wij begeleiden de wandeling met twee personen. Twee gasten kunnen gezamenlijk één alpaca onder hun hoede nemen. Onderweg kan er natuurlijk desgewenst gewisseld worden.

Wij verkopen ook hele leuke hebbedingetjes van o.a. alpacawol. Deze kun je vinden onder het kopje Nieuws.

We kunnen een arrangement van +/- 2 uur aanbieden. De kosten voor dit arrangement bedragen € 20,50 per persoon incl. de uitleg, koffie, thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker. Hierbij zal de wandeling ruim 1 uur in beslag nemen. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze shop voor leuke hebbedingetjes. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn de kosten € 15,50 per persoon. Baby’s tot 2 jaar mogen gratis mee. Voor de veiligheid van kinderen èn van onze dieren houden wij per kind de begeleiding van één betalende volwassene aan. Kinderen t/m 12 jaar dienen altijd begeleidt te worden door een betalende volwassene. Dit geldt ook voor mensen met een beperking.

Dit is uitsluitend op afspraak. Reserveren is verplicht.

Wilma & Gilbert

€ 20,50 p.p.

Incl. de uitleg, koffie, thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker.

+/- 2 uur

Ontvangst met koffie/thee, gereed maken van de Alpaca’s en de wandeling.

Begeleiding

Wij begeleiden de wandeling met  twee personen.

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.