Een Meet en Greet met onze Alpaca’s?

Een meet en greet met onze Alpaca’s?

Maak kennis met onze lieve alpaca’s tijdens een gezellige Meet and Greet bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’. Dit is je kans om dichtbij deze prachtige dieren te komen, ze te aaien en meer te leren over hun unieke karakters. Perfect voor dierenliefhebbers van alle leeftijden, onze Meet and Greet sessies bieden een ontspannende en educatieve ervaring in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Reserveer nu je plekje voor een onvergetelijke ontmoeting!

Maak kennis met onze lieve alpaca’s tijdens een gezellige meet and greet bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’. Dit is je kans om dichtbij deze prachtige dieren te komen, ze te aaien en meer te leren over hun unieke karakters. Reserveer nu je plekje voor een onvergetelijke ontmoeting!

Meet and greet Alpaca's

Meet and Greet met Alpaca’s!

Meet and greet Alpaca's

Indien je slecht ter been bent of liever niet wandelt, maar wel graag kennis maakt met onze dieren dan ben je ook van harte welkom. Je kunt plaatsnemen in onze ruimte in een lichte Peruaanse stijl waar we beginnen met koffie of thee en daarna gaan we al snel naar de weide, óf met mooi weer plaatsnemen te midden van de alpaca’s en genieten van een kopje koffie of thee met onze eigen koek, d’n Achterhoeker. Je krijgt uitgebreid uitleg over de alpaca’s.

Er is uitgebreid gelegenheid om foto’s te nemen en je ontvangt van ons brokjes om aan de alpaca’s te voeren. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze alpacashop voor leuke hebbedingetjes. Dit arrangement neemt 1,5 uur in beslag. Hiervoor hanteren we een prijs van € 14,50 per persoon. We hanteren hiervoor in overleg, de donderdag- of vrijdagmiddag, aanvang 14.30 uur, deelname min. 4 personen. De groep kan worden aangevuld. Indien je hieraan wenst deel te nemen, stuur ons een mailtje via het contactformulier. Ben je met minder personen? Doe even een mailtje, misschien hebben we al wat aanmeldingen! Dit is uitsluitend op afspraak.

Reserveren is verplicht. Dit organiseren we ook voor verpleeg-/verzorghuizen, dementerenden, gehandicapten, campinggasten, etc. Wij ervaren dat de deelnemers dit ontzettend leuk vinden….en wij dus ook!

Wilma & Gilbert

€ 14,50 p.p.

Incl. de uitleg, koffie, thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker.

min. 4 personen

Deelname min. 4 personen

1,5 uur

Afhankelijk van de grootte van de groep begeleiden wij de Meet en Greet met één of twee personen.

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.