Zin in Alpaca Yoga?

Zin in om te wandelen met onze Alpaca’s?

Welkom bij Alpaca Yoga, een unieke en rustgevende ervaring die de vreugde van yoga combineert met de kalmerende aanwezigheid van alpaca’s. In de serene omgeving van Alpaca Ranch d’n Achterhoek kunt u deelnemen aan een yoga-sessie als geen ander. Terwijl u zich onderdompelt in ontspannende yogahoudingen, zullen onze vriendelijke alpaca’s vrij rondlopen en bijdragen aan een sfeer van rust en verbondenheid met de natuur. Deze bijzondere vorm van yoga is perfect voor zowel beginners als ervaren yogi’s die op zoek zijn naar een moment van rust en een unieke interactie met deze charmante dieren. Bereid u voor op een ervaring die zowel uw lichaam als geest zal verrijken!

Welkom bij Alpaca Yoga, een unieke en rustgevende ervaring die de vreugde van yoga combineert met de kalmerende aanwezigheid van alpaca’s. In de serene omgeving van Alpaca Ranch d’n Achterhoek kunt u deelnemen aan een yoga-sessie als geen ander. Terwijl u zich onderdompelt in ontspannende yogahoudingen, zullen onze vriendelijke alpaca’s vrij rondlopen en bijdragen aan een sfeer van rust en verbondenheid met de natuur.

Alpaca Yoga!

Alpaca yoga

Ontspan en Verbind met Alpaca Yoga

Ervaar de unieke combinatie van ontspanning en natuur met onze Alpaca Yoga bij Alpaca Ranch d’n Achterhoek. Voor slechts €20,- bieden wij een verrijkende yogasessie aan, omringd door onze rustige en nieuwsgierige alpaca’s. De sessie duurt ongeveer 75 minuten en omvat een moment van kennismaking met onze bijzondere alpaca’s, verzorgd door Inge Weijers-Fisser.

De les vindt plaats in de open lucht van onze alpacaweide, waar u volledig kunt opgaan in de serene omgeving. Het is een ervaring waarbij de alpaca’s misschien nieuwsgierig dichtbij komen of juist rustig op een afstandje blijven. Hoe dan ook, ze zullen bijdragen aan een unieke en rustgevende ervaring.

Na de les nodigen we u uit voor een moment van ontspanning met een kop thee en een koek, zelfgemaakt op onze ranch, om de ervaring compleet te maken. Bij slecht weer wordt de les uitgesteld naar een latere datum.

Interesse om deel te nemen? Data voor de komende sessies worden bekendgemaakt op onze website. Aanmelden kan via yogaenfitbyinge.nl. Doe mee en laat de alpaca’s uw yoga-ervaring verrijken in een omgeving die rust en connectie ademt.”

Wilma & Gilbert

€ 20,- p.p.

Incl. thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker en leuke weetjes over de alpaca’s.

+/- 75 min.

Na afloop gezamenlijk thee drinken.

Begeleiding

Inge geeft les tussen de alpaca’s.

Wanneer? 

30-05-2024  aanvang 19 uur

04-07-2024 aanvang 19 uur

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.