Alpaca High Tea inclusief wandeling inclusief wandeling met onze Alpaca’s?

Alpaca High Tea inclusief wandeling inclusief wandeling met onze Alpaca’s?

Combineer het plezier van een High Tea met de unieke ervaring van wandelen met alpaca’s! Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ nodigen we je uit voor een middag vol ontspanning en verwondering. Begin met een heerlijke High Tea, vol smakelijke lekkernijen en de fijnste thee, en vervolg met een rustgevende wandeling in het gezelschap van onze vriendelijke alpaca’s. Dit is de perfecte manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Achterhoek, terwijl je jezelf trakteert op culinair genot. Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring!

Combineer het plezier van een High Tea met de unieke ervaring van wandelen met alpaca’s! Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ nodigen we je uit voor een middag vol ontspanning en verwondering. Begin met een heerlijke High Tea, vol smakelijke lekkernijen en de fijnste thee, en vervolg met een rustgevende wandeling in het gezelschap van onze vriendelijke alpaca’s. Reserveer nu voor een onvergetelijke ervaring!

Alpaca High Tea inclusief wandeling

Wandelen met Alpaca’s!

Alpaca High Tea inclusief wandeling

High Tea inclusief een wandeling met de alpaca’s! Duur hiervan is ongeveer 3 uur. Kijk onder het kopje “Reserveren” wanneer deze ingepland gaan worden. Kosten zijn € 44,50 per persoon.

Wilma & Gilbert

€ 44,50 p.p.

Incl. de uitleg, koffie, thee en onze eigen koek, d’n Achterhoeker.

+/- 3 uur

Ontvangst met koffie/thee, gereed maken van de Alpaca’s en de wandeling.

Begeleiding

Wij begeleiden de wandeling met  twee personen.

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.