Een Alpaca High Tea incl. Meet en Greet met onze Alpaca’s?

Een Alpaca high Tea incl. Meet en Greet met onze Alpaca’s?

Trakteer jezelf op een onvergetelijke High Tea ervaring, gecombineerd met een Meet and Greet met onze charmante alpaca’s. Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ kun je genieten van heerlijke thee en smakelijke lekkernijen in het gezelschap van onze vriendelijke alpaca’s. Deze unieke combinatie van culinair genot en dierenvriendschap biedt een perfecte middag uit voor iedereen. Reserveer nu en maak je klaar voor een High Tea als geen ander.

Trakteer jezelf op een onvergetelijke High Tea ervaring, gecombineerd met een meet and greet met onze charmante alpaca’s. Bij ‘Alpaca’s in de Achterhoek’ kun je genieten van heerlijke thee en smakelijke lekkernijen in het gezelschap van onze vriendelijke alpaca’s. Reserveer nu en maak je klaar voor een High Tea als geen ander.

alpaca high tea

Alpaca high tea!

alpaca high tea

In samenwerking met diverse partijen, organiseren we een overheerlijke High Tea. Hier kun je heerlijk van genieten. Ondertussen vertellen we het één en ander over onze alpaca’s en na de High Tea is er uitgebreid gelegenheid tot voeren, met door ons beschikbaar gestelde brokjes of wilgentakken en om uitgebreid foto’s te maken. Tevens is er gelegenheid om een kijkje te nemen in onze alpacashop voor leuke hebbedingetjes.

Wat serveren we bij de High Tea? Heerlijke koude hapjes, b.v. sandwiches, zoete hapjes, wraps, enzovoort. Dit kan seizoensgebonden zijn en varieert en je krijgt onbeperkt koffie of thee en 1 glas vruchtensap per persoon. Voor jeugd t/m 12 jaar is er overleg mogelijk. Laat je verrassen! Duur hiervan is 1,5 uur. Kosten voor deze High Tea: € 33,– per persoon. Wil je reserveren? Kijk onder het kopje “Reserveren” wanneer deze staan gepland en vul het formulier in.

Wilma & Gilbert

€ 33 p.p.

Incl. heerlijke koude hapjes, b.v. sandwiches, zoete hapjes, wraps, onbeperkt koffie en thee, en 1 glas vruchtensap p.p.

1,5 uur

Ontvangst met koffie/thee en veel informatie over de alpaca’s

Begeleiding

Incl. foto mogelijkheid met onze Alpaca’s

Meld je nu aan voor dit arrangement!

Wij van Alpaca Ranch d’n Achterhoek zijn dol op onze lieve alpaca’s en willen deze liefde voor deze geweldige dieren samen met jullie delen. We verwelkomen jullie graag op onze ranch.