Geschenkartikelen

Geschenkartikelen

Alpaca knuffels

Geschenkartikelen

Kijk hier eens voor een greep uit onze collectie.

leuke artikelen van onze eigen alpaca’s en meer: bv. Pantoffels (mt. 39-42 – één maat-) biologische zeep in een jasje van wol, sleutelhangers, een cadeaubon voor één van onze arrangementen, etc. Of een heerlijke warme alpacawollen sjaal, sokken van alpacawol, knuffels, kleine alpaca’s van cortenstaal b.v. voor op je schutting, etc. De schilderijen op steigerhout mogelijk in verschillende maten en naar keuze van je alpaca. Sinds kort te verkrijgen in onze shop: 2 kleuren omslagdoeken van 90% alpacawol en 10% zijde, hoofdbanden, 5 kleuren plaids, stofdieren met een kleurrijjke print aan beide zijden.

Voor alle artikelen: boek een arrangement of neem contact op voor een bezoekje aan onze shop, dit kan alleen op afspraak.

Kijk goed op de foto’s, er staat van alles op!

Interesse of vragen? Stuur een mailtje!

Deel dit verhaal, kies uw platform!
Onze Bed & Breakfast:
Bed And Breakfast en alpaca's

Beleef een onvergetelijk verblijf in onze Bed & Breakfast te midden van de rustige Achterhoekse natuur en onze hartelijke alpaca's. Onze kamers combineren comfort met de unieke charme van het plattelandsleven, ideaal voor ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Onze arrangementen:
Alpaca Ranch d’n Achterhoek

Maak uw bezoek onvergetelijk met onze unieke alpaca arrangementen! Ontdek de vreugde van het wandelen met alpaca's of geniet van een meet and greet. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om onze vriendelijke alpaca's te ontmoeten.