De collectie sjaals van Alpaca wol 2023/2024!

De collectie sjaals van Alpaca wol 2023/2024!

sjaals van Alpaca wol

De collectie sjaals van Alpaca wol 2023/2024!

De nieuwe collectie sjaals voor het seizoen 2023/2024 van echte alpacawol zijn weer binnen! (80% alpacawol en 20% acryl). Twee afmetingen: 200×65 cm (onderste rij op foto) of 200×40 cm (bovenste rij op foto). Wil je er lekker warm en hip bij lopen, lekker warm zitten, iemand een speciaal cadeau geven, jezelf verwennen, of gewoon heerlijk als omslagdoek😍?

Daarnaast hebben we ook prachtige grote sjaals, dubbele kleuren en mooie omslagdoeken, 90% alpacawol en 10% zijde. Of wat te denken van mooie plaids? Ze zijn goedgekeurd door onze knuffels🤪😂

Deze worden regelmatig aangevuld en vernieuwd! Kijk ook onder kopje Geschenkartikelen voor alle kleuren.

Heb je interesse? Doe een mailtje of een belletje na 18 uur.

Deel dit verhaal, kies uw platform!
Onze Bed & Breakfast:
Bed And Breakfast en alpaca's

Beleef een onvergetelijk verblijf in onze Bed & Breakfast te midden van de rustige Achterhoekse natuur en onze hartelijke alpaca's. Onze kamers combineren comfort met de unieke charme van het plattelandsleven, ideaal voor ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Onze arrangementen:
Alpaca Ranch d’n Achterhoek

Maak uw bezoek onvergetelijk met onze unieke alpaca arrangementen! Ontdek de vreugde van het wandelen met alpaca's of geniet van een meet and greet. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om onze vriendelijke alpaca's te ontmoeten.