Bouwupdate!

Bouwupdate!

Bouw Bed and Breakfast

Bouwupdate!

Casco Bouw is klaar!

Zoals sommigen wel of niet weten, waren we al enige tijd bezig om uit te kunnen breiden en onze droom te verwezenlijken en dat lukte helaas niet in Voorst, de oude locatie. En toen kwam er een redelijk grote uitdaging langs 😉

Inmiddels wonen we hier nu in 3 woonunits, wat super gaat. We zijn nu in september beland en volop bezig met de afwerking van de woning. De warmtepomp is inmiddels geleverd en geïnstalleerd! We houden nu de arrangementen in de toekomstige ontbijtruimte van de te starten B en B en dat gaat super, deze is voor 90% klaar! Kunnen we heel gezellig zitten.

We zijn de nieuwe ruimte voor de arrangementen aan het renoveren, inmiddels zijn we ook volop bezig met de bouw van het alpacaschuilhok, dus we vervelen ons niet 🤣 De zonnepanelen liggen hier sinds een week op, weer een stukje duurzamer!
We gaan ook een Bed and Breakfast starten, dit hopen we begin 2024 te gaan doen, hier wordt hard aan gewerkt!

Beschikbare data staan vermeld onder het kopje “reserveren/data” , dus je kunt gewoon boeken via de website! Alle arrangementen worden weer georganiseerd: de wandelingen, Meet en Greets/High Tea’s, workshops schilderen ! En natuurlijk yoga tussen de alpaca’s!
Dus houdt gewoon de website in de gaten en social media 😊

Dit wordt zeker net zo spectaculair als in Voorst met onze alpaca’s èn de persoonlijke aandacht. Ook de cadeaubonnen kun je dan gewoon nog verzilveren! Hierbij een tussentijdse impressie van ons project!

Deel dit verhaal, kies uw platform!
Onze Bed & Breakfast:
Bed And Breakfast en alpaca's

Beleef een onvergetelijk verblijf in onze Bed & Breakfast te midden van de rustige Achterhoekse natuur en onze hartelijke alpaca's. Onze kamers combineren comfort met de unieke charme van het plattelandsleven, ideaal voor ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Onze arrangementen:
Alpaca Ranch d’n Achterhoek

Maak uw bezoek onvergetelijk met onze unieke alpaca arrangementen! Ontdek de vreugde van het wandelen met alpaca's of geniet van een meet and greet. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om onze vriendelijke alpaca's te ontmoeten.