Alpaca Ranch Achterhoek is verhuisd!

Alpaca Ranch Achterhoek is verhuisd!

Alpaca Ranch Achterhoek is Verhuisd!

Alpaca Ranch Achterhoek is verhuisd!

Welkom bij Alpaca Ranch d’n Achterhoek! We hebben spannend nieuws om te delen: onze geliefde alpaca ranch is verhuisd naar een nieuwe locatie in de Heurne. Met deze verhuizing hebben we onze faciliteiten uitgebreid en zijn we klaar om je een nog betere ervaring te bieden. In deze blog vertellen we je alles over onze nieuwe locatie, de uitbreiding met een bed and breakfast en de diverse arrangementen die we nu aanbieden.

Alpaca Ranch Achterhoek verhuisd naar de Heurne

Onze verhuizing naar de Heurne markeert een nieuw hoofdstuk voor Alpaca Ranch d’n Achterhoek. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor onze alpaca’s en bezoekers, en ligt in een prachtige, serene omgeving die perfect is voor ontspanning en recreatie. De Heurne, gelegen in de Achterhoek, staat bekend om zijn rustieke charme en natuurlijke schoonheid. Hier kun je genieten van de rust van het platteland terwijl je omringd bent door onze vriendelijke alpaca’s.

Welke Arrangementen bieden wij aan?

Naast de verhuizing en de uitbreiding met de bed and breakfast, hebben we ook onze arrangementen vernieuwd en uitgebreid. Hier zijn enkele van de unieke ervaringen die we nu aanbieden:

Alpaca Wandelingen

Wandelingen met alpaca’s zijn een van onze populairste activiteiten. Tijdens een begeleide wandeling kun je genieten van de prachtige omgeving van de Heurne terwijl je wordt vergezeld door een van onze vriendelijke alpaca’s. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Alpaca Yoga

Voor degenen die op zoek zijn naar een unieke manier om te ontspannen, bieden we nu ook alpaca yoga aan. Deze sessies vinden plaats in de weides, waar je kunt genieten van een yogales te midden van de alpaca’s. Het is een rustgevende ervaring die je helpt om lichaam en geest te ontspannen.

Meet and Greet met de Alpaca’s

Tijdens een meet and greet krijg je de kans om onze alpaca’s van dichtbij te ontmoeten. Je kunt ze aaien, voeren en alles leren over hun verzorging en gewoonten. Het is een leuke en educatieve activiteit voor zowel volwassenen als kinderen.

Voor onze andere arrangementen, kijk hier

tekst gaat verder onder de afbeelding

Alpaca Ranch Achterhoek is Verhuisd!

Waarom je bij Alpaca Ranch d’n Achterhoek moet zijn!

Alpaca Ranch d’n Achterhoek biedt een unieke combinatie van natuur, comfort en onvergetelijke ervaringen. Onze verhuizing naar de Heurne en de uitbreiding met een bed and breakfast maken ons de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere plattelandsbeleving. Of je nu komt voor een dagje uit of een langer verblijf, bij ons kun je genieten van de rust en schoonheid van de Achterhoek, vergezeld door onze vriendelijke alpaca’s. Boek vandaag nog je bezoek en ontdek waarom zoveel mensen verliefd worden op Alpaca Ranch d’n Achterhoek!

Deel dit verhaal, kies uw platform!
Onze Bed & Breakfast:
Bed And Breakfast en alpaca's

Beleef een onvergetelijk verblijf in onze Bed & Breakfast te midden van de rustige Achterhoekse natuur en onze hartelijke alpaca's. Onze kamers combineren comfort met de unieke charme van het plattelandsleven, ideaal voor ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Onze arrangementen:
Alpaca Ranch d’n Achterhoek

Maak uw bezoek onvergetelijk met onze unieke alpaca arrangementen! Ontdek de vreugde van het wandelen met alpaca's of geniet van een meet and greet. Elk arrangement is zorgvuldig samengesteld om onze vriendelijke alpaca's te ontmoeten.